KUPOVINA

Tepisi i staze koje Vam nudimo su proizvedeni u Srbiji, Turskoj, Belgiji i Moldaviji. Takođe , od 2019.e godine uvozimo i specijalno odabrane kolekcije samo za Vas, naše klijente, koje možete pronaći samo u našim salonima. Uvozimo tepihe po svetskim standardima, od veštačkih i prirodnih materijala ( viskoza, bambusova svila, pamuk ).

Skromni smo kada kažemo da imamo najveću ponudu tepiha u Srbiji!

Itisoni, linoleumi, sportski podovi su iz uvoza ( Mađarska) i iz Srbije ( firma Tarkett). Laminatni pod ( 6mm, 7mm, 8mm, 10mm, 12mm ) nudimo isključivo u PRVOJ KLASI, od firme “Kronospan” ( Krono Original) iz Nemačke, “EGGER” ( firme Pinoles), i od firme Tarkett.

Dušeci kada su u pitanju, možemo reći da imamo najveću ponudu: “ANDRIJAŠEVIĆ”, “Philip Co” dušeke i dušeke firme “Bonneli”.

Prostirke za kupatilo su iz uvoza iz Turske, od više različitih proizvođača – veliki izbor različitih vrsta, tkanja, materijala i dimenzija – od firme “Top floor” doo ( www.topfloor.rs) .

MI SMO TU ZBOG VAS!!!

________________________________________________________________________________

Kupovina naših proizvoda je moguća u našim salonima i možemo ih poslati direktno na Vašu adresu . Sarađujemo sa kurirskom službom AKS dugi niz godina. Ako je Vaša kupovina veća od 15.000 din. , MI snosimo troškove slanja proizvoda. Proizvodi koje ne možemo poslati zbog dužine ili komplikacija oko isporuke su : garnišne, itisoni i PVC podovi ( preko 2m) . Staze koje poručujete po Vašoj dimenziji se seku i šalju samo nakon evidentirane uplate na račun naše firme . Opšivanje itisona koji idu od zida do zida, kao i staza ( dužine preko 1.5m ) se ne naplaćuje. Fabrički napravljen tepih, se može skratiti po nekoj Vašoj dimenziji ako želite, samo u tom slučaju se dodatno naplaćuje usluga sečenja tepiha  500 din. i opšivanje po dužnom metru 250 din.

_________________________________________________________________________________

Plaćanje proizvoda je moguće novcem ( dinarima ) , karticama ili direktnom uplatom na račun firme ( bilo da ste fizičko ili pravno lice) .

Odloženo plaćanje , isključivo čekovima na 6 mesečnih rata i INTESA karticom na 6 mesečnih rata ( u zavisnosti od iznosa) .

___________________________________________________________________________________

SKALA POPUSTA