O NAMA

TZR “Kuća tepiha” je osnova davne 1995. godine. Nalazimo se u Batajnici na dve lokacije. Prepoznatljivi smo po velikom i ozbiljnom izboru: tepiha, staza, laminata, linoleuma, sportskog poda, garnišni, ukrasnih slika, taburea, lustera, dušeka, itisona, plafonjerki, prostirki za kupatilo, lazy bag-ova, posteljine, kvalitetnih ženskih tašni, zavesa, draperija…

Tepisi i staze koje Vam nudimo su proizvedeni u Srbiji, Turskoj, Belgiji i Moldaviji. Itisoni, linoleumi, sportski podovi su iz uvoza ( Mađarska) i iz Srbije ( firma Tarkett). Laminatni pod ( 6mm, 7mm, 8mm, 10mm, 12mm ) nudimo isključivo u PRVOJ KLASI, od firme “Kronospan” ( Krono Original) iz Nemačke, “EGGER” ( firme Pinoles), i od firme Tarkett.

Dušeci kada su u pitanju, možemo reći da imamo najveću ponudu: “ANDRIJAŠEVIĆ”, “Philip Co” dušeke i dušeke firme “Bonneli”.

Prostirke za kupatilo su iz uvoza iz Turske, od više različitih proizvođača – veliki izbor različitih vrsta, tkanja, materijala i dimenzija – od firme “Top floor” doo ( www.topfloor.rs) .

Zavese i draperije su od poznatih firmi sa naših prostora “Deltateks”, “Maxtex” i “Hiedra”. Materijali isključivo iz Turske ( nema u ponudi Kineskih zavesa).

Skromni smo kada kažemo da imamo najveću ponudu tepiha u Srbiji!

Razlikujemo se od drugih po cenama, ponudi, kvalitetu, odnosu koji kreiramo prema potencijalnim kupcima i ozbiljnoj saradnji. Trudimo se da sa oko 2000 tepiha, različitih dimenzija, dezena, boja, kvaliteta i sa velikim izborom ostalih artikala ostvarimo Vaše želje i prohteve na najbolji mogući način. Naš glavni cilj je da kupac ode od nas sa osmehom na licu, i da nam opet dođe, jer MI SMO TU ZBOG VAS!!!

U našoj ponudi je veliki izbor:


tepiha

dečijih tepiha ( DISNEY)

tepih staza

itisona

iglanih (komercijalnih) podova

PVC i sportskih podova

laminata

dušeka

kreveta

lustera

taburea

prostirki za kupatilo

ukrasnih slika

posteljine

garnišni

zavesa i draperija